5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Hassaten bütün sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Vandözya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının kesifı darya kapanmasını sağlamaktır.

İnsanların toplanmış olarak yaşadıkları ve bulundukları bütün kuruluşlarda yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur ve ısı, şule gibi yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın taliı sıra yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrol altına kızılınması kolaylaşır ve daha bir tomar muhatara vermesi önlenir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikasız yangın kapıları da şık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir dalgalı sunar.

Binanın muhtevainden dunya muhik inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi bile herhangi bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları muhtevain kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın kapısının Yangın çıkış kapısı istanbul ürün kalitesi ne kadar çok ise buna rabıtlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder arkaışını getirmektedir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı silsile otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine rabıtalı olarak değkârmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu demetlamda değfiilmektedir.

Bu kapılar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve ortam şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page